top of page
Image by Uby Yanes
Business Rise logo without tagline (2000 × 800 képpont) webdesign átlátszó háttér.png

Nem csupán weboldal. Stratégiailag megtervezett

vizuális élmény

Branding + Arculat + Webdesign egy márkaépítés csomagban.
Tartozz abba az 1%-ba, akire emlékeznek.

Van egy zseniális üzleti ötleted, amelyet csak szeretnél megvalósítani, de minden időd azzal töltöd, hogy próbálsz kiigazodni a különböző szolgáltatók ajánlatai között, akik mind a márkaépítés különböző területeit igyekeznek eladni neked, amikről azt sem tudtad, hogy léteznek? Márkastratégia, vizuális elemek, webdesign, felhasználói élmény, SEO optimalizálás, tartalomgyártás, szövegírás, marketing és kommunikációs stratégia...

Egy olyan álmot ápolsz, amelyet szeretnél hamarosan virágozni látni? Csupán egy márkaidentitás meghatározásra van szükséged, amely a Te egyedi értékeidről beszél, meghatározza az ideális ügyfeleidet, segít eladni termékeid és szolgáltatásaid, valamint elmeséli egyedi történeted.

Legyünk őszinték, mint minden induló kisvállalkozásnak, Neked is alacsony a költségvetésed. És nagyon kevés az időd! Túl sok mindenre kell gondolnod: logó, névjegykártyák, weboldal, hírlevél, blog! Szükséged van valakire, aki végigvezet a soron következő döntéseken, és biztosítja a megfelelő eszközöket a jövőben is.
És akkor természetesen kell egy weboldal! Mert a weboldal a vállalkozásod arca, mert manapság mindenkinek van, de a versenytársak weboldalai mind ugyanúgy néznek ki, személytelenek és nem elég fókuszáltak. Szeretnéd, hogy felfigyeljenek rád, értékajánlatodra, látni szeretnéd, ahogy vállalkozásod felragyog a többiek között, és ahogy az összehangolt márka- és webdesign-ban rejlő lehetőségek a Te szolgálatodban állnak!

EGY DESIGNER, TÖBB SZAKTERÜLET

Shine by KC FB size-18 (1).jpg

Szia, Zsuzsi vagyok!

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy mindent (legalábbis majdnem) elintézek helyetted?

Webdesigner és üzleti tanácsadó vagyok, a márkaépítés a fő fókuszom. Egyesítem a márkád és ideális ügyfélköröd tanulmányozását, a márkadizájn megalkotásának hátterében rejlő pszichológiát, a gyakorlatba ültethető végtelen lehetőségekkel.

Segítek Neked időt és pénzt megtakarítani, azzal, hogy nem kell különböző szakemberekhez fordulnod.  Végig vezetlek egy hatékony, kiemelkedő márka létrehozásának folyamatán, amely mindig összehangolt és a saját, egyedi hangján kommunikál.

Olyan weboldalt készítek Neked, amit a telefonodról is kezelni tudsz, a vállalkozásod teljeskörű menedzsmentjével, ügyfélkezeléssel együtt. Egy olyan weboldalt adok át, amely pontosan beszél Rólad, a szenvedélyedről és értékeidről, amely igazi mágnesként működik ideális ügyfeleid számára.

Hitelesen kommunikálom üzeneted, és biztosítom az eszközöket ahhoz, hogy ezt nap-mint-nap egyedül is megtehesd, akkor is, amikor már nem dolgozol együtt velem.

A csomag tartalma

01. Egy gyors felmérő kérdőív, amiben meghatározzuk weboldalad céljait, és megtervezzük a vázlatot, amely segít a weboldalhoz szükséges anyagok (képek és szövegek) létrehozásában.


02. A márka és az ideális ügyfélkör tanulmányozása: egy részletes kérdőívet töltünk ki együtt, amely segít az ideális ügyfélkör és a márka céljainak átgondolásában; majd itt egy márkaépítési javaslatot teszek (1 változat)


03. Brandbook létrehozása: az én javaslatom és a Te visszajelzésed alapján vázlatokon és példákon megyünk végig, amíg el nem készül a végleges, professzionális és kommunikatív egyedi logód. Ezután elkészítünk egy egyszerűsített Brandbookot (arculati kézikönyv, amely a márkaépítést alkotó grafikai elemekből áll), amely a következőket tartalmazza: fő logó, színpaletta, márka betűtípusai (1 változat)


04. A weboldal elkészítése: a Brandbook-kal a kezemben, és a márka céljait szem előtt tartva, elkészítem márkádat vizuálisan bemutató, teljesen reszponzív és mobilbarát weboldalad terveit (1 változat)

 

05. Általad választott 3 db, összehangolt marketinganyag tervezése egy koherens márkához… bárhol. Néhány példa: névjegykártya, köszönőkártya, szórólap, prospektus, közösségi média borítók és logók (anyagonként 1 átdolgozás)


06. Nyomtatható Márkaidentitás könyv: ez magában foglalja a márka imázsát, a jelenlétet az online és offline csatornákon, a termékek és szolgáltatások minőségét, a márka archetípusát, vízióját, misszióját, értékajánlatát és kommunikációs irányelveit. A Márkaidentitás könyv segít azonosítani és megszólítani a célközönséget, erősíti a márkához kötődést, és hozzájárul a hosszú távú üzleti sikerekhez. Akinek ilyen könyve van, hónapokat spórolhat a marketing eredményekben.


07. Roadmap és Akcióterv a márkaépítés további lépéseihez: nem vagy egyedül. Ha szeretnéd, tovább kísérünk az úton. Munkatársaink és partnereink a vállalkozásfejlesztés további területein is rendelkezésedre állnak, üzleti tanácsadóink és mentoraink pedig gondoskodnak róla, hogy ne térj le a sikerhez vezető útról. 

Digital design on a tablet
" Zsuzsitól nem azt kaptam, amit kértem, hanem amire valóban szükségem volt. Emberi és üzleti támogatást, valamint a legmélyebb álmaim vizuális megvalósulását. 

Tóth Kata

NEM CSUPÁN WEBOLDAL

Tőlem ennél többet kapsz

 • összehangolt, koncentrált és professzionális márkaidentitás meghatározást, amely mágnesként fogja vonzani ideális ügyfélköröd
   

 • az önazonosságot csak egy jó, részleteiben kigondolt és koncentrált márkaépítés képes átadni a vállalkozásodnak
   

 • eszközöket a márkaépítés életben tartásához, miközben továbbra is hatékonyan kommunikálod a márkád értékeit
   

 • a web- és márkatervezés segít megtalálni az ideális ügyfélkört, aki valóban érdeklődik az általad kínált szolgáltatás iránt
   

 • a stratégiailag kigondolt weboldal várható hatása az ügyfeleidre, az, hogy elkezdik felismerni a márkád, és őszinte követőddé válnak

HOGYAN MŰKÖDIK?

 • Segítségre van szükséged annak megítéléséhez, hogy én vagyok-e a megfelelő szakember számodra? Nyugodtan írj nekem itt az online chaten, írd meg ötleted, mutass példákat, amik tetszenek. Gyorsan válaszolok, hogy tudjunk egy kicsit beszélgetni, és megbizonyosodjunk arról, hogy egymást keressük. Ha úgy érzem, hogy nem én vagyok számodra a megfelelő webdesigner, azt megmondom Neked.
   

 

 • Annak érdekében, hogy minden projektre megfelelő időt és energiát tudjak szánni, úgy döntöttem, hogy ennek a csomagnak minden évben nagyon korlátozott és exkluzív számú helyet szánok. Ez azt jelenti, hogy ez a munkám az első számú prioritás, így te is biztos lehetsz benne, hogy számodra elérhető leszek. 

 • Egyedi árajánlatot küldök e-mailben, és ha úgy döntesz, hogy készen állsz a közös munkára, akkor aláírunk róla egy szerződést és titoktartási nyilatkozatot.
   

 • A kapacitásom lekötéséhez 50% előleget kérek. A fizetés teljesítése további részletekben történhet, ez megegyezés kérdése.
   

 • Ennek a szolgáltatásnak a folyamata általában 4-8 munkahetet vesz igénybe. Ez egy teljesen személyre szabott szolgáltatás, ezért az  időkeretek projektenként változhatnak. Ne feledd: egy személyre szabott, kézzel készített terméket vásárolsz, és az ilyen jellegű szolgáltatásokhoz idő kell – de végülis pont ez a szépsége, nem?
   

 • Körülbelül két héttel a projekt vége előtt meg tudom becsülni a márkád és weboldalad pontos indulási dátumát. Szeretem stílusosan megünnepelni ügyfeleim megjelenését, megosztva azokat a közösségi média felületeinken!
   

 • Az indulást követően hagyom, hogy élvezd új márkád és weboldalad. Egy egy hónapos meghosszabbított támogatási időszak alatt bármikor kapcsolatba léphetsz velem, és felteheted bármilyen kérdésed.

490 000 Ft + ÁFA

EGY DESIGNER, EGY ÁR

Ez a csomag egy teljes márkaépítési és weboldal tervezési szolgáltatást kínál, ideális kis költségvetésű kisvállalkozások számára. Emiatt nem állnak rendelkezésre kibővített verziók, de a csomagnak van egy fix ára, amely lehetővé teszi, hogy minden összetevőre kedvezményes árat kapj.

Másra lenne szükséged? Esetleg webshopra? Csak néhány újításra? Meglévő weboldalad kezelésére vagy frissítésére? Vagy talán összehangoltabb marketing anyagokra? Bátran fordulj hozzám személyre szabott árajánlatért!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST

Add meg telefonszámod és visszahívlak egy rövid egyeztetésre 

Megkaptuk üzeneted, hamarosan keresünk!

Inkább chatelnél? Írj nekem az 

online chaten! 

Több időre van szükséged?

Akkor még várj, ne írj nekem. Én sem keresnék fel olyat, akit nem ismerek teljesen. Take your time, van időd. Addig mutatok pár tippet és trükköt, amit a saját márkaépítésedben alkalmazni tudsz.

Business Rise logo without tagline (2000 × 800 képpont) webdesign átlátszó háttér.png
Rólunk

A Business Rise segít, hogy üzleti elképzeléseid új fényben pompázzanak, kitűnj a tömegből, miközben tudásod, tapasztalatod és befolyásod tényleges bevétellé alakuljon

Kapcsolat

Business Rise Kft.

1035 Budapest,

Szellő utca 10.

Adószám: 32186970-2-41

✉︎ hello@businessrise.hu

✆ +36 70 22 77 661

 • LinkedIn
 • Facebook

© 2023 Business Rise. Minden jog fenntartva

bottom of page