top of page
_edited.jpg

MÁRKÁT VARÁZSOLUNK VÁLLALKOZÁSODBÓL

Márkád egyben identitásod! Tegyük látványossá

Márkád sokkal több, mint egy logó, színösszeállítás vagy egy hirdetés. Ez az, ahogy megjelensz a képernyőn és a való világban, ahogyan fejlődsz és ez, ami téged tesz Önmagaddá.
Világosság és magabiztosság a márkastratégia és üzleti stratégia erejével. Ezért nem állunk meg a márkaépítésnél. Hiszünk benne, hogy minden márka akkorára tud nőni, mint amekkorára megálmodták, hogy nőjjön.

MÁRKÁT VARÁZSOLUNK VÁLLALKOZÁSODBÓL

MÁRKÁT VARÁZSOLUNK VÁLLALKOZÁSODBÓL

Ha nem Te mondod el az embereknek, hogy ki vagy, ők megteszik helyetted. Hadd segítsünk, hogy te formálhasd márkatörténeted

Ha mindketten egyetértünk abban, hogy fontos az első benyomás és márkád megfelelő megjelenése, akkor azonos úton járunk.

A mi célunk, hogy olyan márka stratégiád legyen, ami kiemel a tömegből és üzeneted elér és megragadja az ideális közönséged. Mi nem csupán a márkaidentitásodat alakítjuk ki (kivéve persze, ha csak ezt kéred tőlünk!), mi együtt dolgozunk veled, hogy összehangoljuk üzleti céljaiddal és támogassunk az úton minden lehetséges eszközünkkel és tudásunkkal, hogy együtt növekedj márkáddal. 

Stratégiai márkaépítés folyamatunk

Márkaidentitásokat hozunk létre nulláról, vagy formálunk át: világos és hatékony víziót, küldetést, márkafogadalmat, személyiségjegyeket, színpalettákat, tipográfiai megoldásokat, perszónát, kommunikációs irányelveket és más tervezési elemeket hozunk létre. Ezeket összehangolva biztosítjuk, hogy vállalkozásod üzenete rezonáljon célcsoportoddal, kommunikálja az egyedi értékesítési ajánlatod, és érzelmi kapcsolatot teremtsen.

01

TALÁLKOZUNK

Engedd meg, hogy megismerjünk téged és márkádat, hogy megtudjuk hova szeretnél eljutni és mi áll szakértelmed és terméked, szolgáltatásod mögött, hogy a lehető legjobban mutathassuk be célközönséged számára.

02

PIACOT ELEMZÜNK

Felvesszük a mindent látó szemüvegünket és elmélyedünk piacodon, egy átfogó versenytárselemzést végzünk, hogy lássuk, hol a helyed, és hogyan segíthetünk kitűnni a tömegből.

03

HATÁROZZUK MEG KIK VAGYTOK

Közös munkába kezdünk és workshopok keretében meghatározzuk, hogy kik is vagytok, finomítjuk a pozícionálást és megalkotjuk a ti üzenetetket, értéketeket és hangotokat.

BUSINESS RISE ÉRTÉKRENDJE

Mitől Vagyunk Egyediek

Elérhetőek vagyunk, amikor szükség van ránk.

Szívesen kommunikálunk bármilyen csatornán, ami komfortos számodra. Legyen az WhatsApp, Messenger, e-mail. Akárhogy is, elérhetőek vagyunk számodra és visszajelzünk, amilyen gyorsan csak lehet. Fontos számunkra a folyamatos kommunikáció, hiszen mi is ezt várnánk el. 

Pontosan és terv szerint dolgozunk. Számíthatsz visszajelzésünkre.

A megbízhatóság és a kiszámíthatóság fontos számunkra! Tiszta képet adunk a projekt indulását követően a mérföldkövekről, a határidőkről, hogy mindig tudd mikor várhatsz tőlünk eredményeket.

Miután átadtuk a munkánk, tovább kísérünk utadon igényeid szerint állunk szolgálatodra.

Miután befejeztük a márkaépítést, csapatunk készen áll, hogy amikor szükséged van ránk, más területein is segítő kezet nyújtsunk. Legyen szó vállalkozásod vagy marketing startégiád összehangolásáról, üzleti konzultációról.

BUSINESS RISE LEGUTÓBBI PROJEKTJEI

Legutóbbi Márkaépítési Ügyfeleink

Feltöltés alatt

bottom of page