top of page
_edited.jpg

LÉPJ KI A REFLEKTORFÉNYBE

Weboldalad és online jelenléted márkád és üzeneted hírvivője

Ahogy megjelensz a képernyőn, olyan első benyomást keltesz jövendő vásárlóid számára is. Célunk nem csak megjelenésed megfelelő biztosítása, hanem egy olyan rendszer átadása, ami segíti automatizálni a munkád, akár egy belső CRM rendszer használatával is.

ONLINE MEGJELENÉSEDDEL VISSZÜK HÍRED A KÖZTUDATBA

Olyan oldalakat hozunk létre, ami megragadja a figyelmet

Weboldal készítő csapatunk személyes oldaltól a webshopon keresztül a divatiparon át minden típusú céggel dolgoztunk, és nem állunk le addíg, amíg meg nem alkotjuk a számodra tökéletes weboldalad.

Ne elégedj meg átlagos munkával. Válaszd a legjobbat.

Table setup with devices

Weboldal készítési folyamatunk

Webdesign csapatunkkal évek óta finomítjuk folyamatainkat weboldalak tervezésével és elkészítésével, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb minőséget adjuk számodra.

01

TALÁLKOZUNK

Engedd meg, hogy megismerjünk téged és márkádat, hogy megtudjuk hova szeretnél eljutni és mi áll szakértelmed és terméked, szolgáltatásod mögött, hogy a lehető legjobban mutathassuk be célközönséged számára.

02

PIACOT ELEMZÜNK

Felhúzzuk a mindent látó szemüvegünket és elmélyedünk piacodon, megismerjük versenytársaid weboldalát, hogy lássuk, hol a helyed és hogyan segíthetünk kitűnni a tömegből.

03

VARÁZSOLJUNK EGYET

Elővesszük kreatív gondolatainkat és inspiráló javaslatokat teszünk a víziód megtestestesítő weboldal hangulatát illetően. Bemutatjuk elképzeléseinket és közösen nézzük át, hogy számodra a legjobbat hívjuk életre.

BUSINESS RISE ÉRTÉKRENDJE

Mitől Vagyunk Egyediek

Elérhetőek vagyunk, amikor szükség van ránk.

Szívesen kommunikálunk bármilyen csatornán, ami komfortos számodra. Legyen az WhatsApp, Messenger, e-mail. Akárhogy is, elérhetőek vagyunk számodra és visszajelzünk, amilyen gyorsan csak lehet. Fontos számunkra a folyamatos kommunikáció, hiszen mi is ezt várnánk el. 

Pontosan és terv szerint dolgozunk. Számíthatsz visszajelzésünkre.

A megbízhatóság és a kiszámíthatóság fontos számunkra! Tiszta képet adunk a projekt indulását követően a mérföldkövekről, a határidőkről, hogy mindig tudd mikor várhatsz tőlünk eredményeket.

Miután átadtuk a munkánk, tovább kísérünk utadon igényeid szerint állunk szolgálatodra.

Miután befejeztük a márkaépítést, csapatunk készen áll, hogy amikor szükséged van ránk, más területein is segítő kezet nyújtsunk. Legyen szó vállalkozásod vagy marketing startégiád összehangolásáról, üzleti konzultációról.

BUSINESS RISE LEGUTÓBBI PROJEKTJEI

Legutóbbi Weboldalkészítés Ügyfeleink

Feltöltés alatt

bottom of page