Engedd el: ne foglalkozz a motivációs előadókkal
Mi szabadságra vágyó fiatalok, gyakran kerülünk összetűzésbe saját gondolatainkkal. Valahogy úgy érezzük, teljesen máshogy szeretnénk élni az életünket, mint, ahogy mondják. Vannak, akik egyedül érzik magukat, vannak akik nem értik a körülöttük lévőket.

Érezted már valaha úgy, hogy teljesen máshol vagy, mint ahol lenned kéne? Az a helyzet, hogy ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Egyáltalán nem biztos, hogy jól jársz azzal, ha a sokat ismételgetett "tarts ki", "meg tudod csinálni" és "soha ne add fel" irányelvek szerint éled az életed. Van, hogy akkor vagy bölcsebb, ha feladod. Nem kárhoztatva lettél az életre, azért vagy itt, hogy boldog legyél, és - hacsak nem attól leszel boldog, hogy szenvedsz - nem kell kínlódva leélned az életed.


“A jókedv nagyon mélyről jön, onnan, ahol lelkünk igazi titkai vannak, mélyebben, mint az ész és az okosság” - Müller Péter

Hiszem, hogy életünk folyamán különböző ösvények tárulnak elénk, és mi választunk. Ha valami nem a te utad, az élet jelezni fogja, hogy ne menj arra. Ha mégis arra mész - kitartás- , útközben eltérít - csalódás -, vagy az utad végén nem azt az eredményt fogod látni, amiért útra keltél - bukás - . A kezdeti öröm tehát könnyen csalódásba torkollhat és ha nem tanulsz belőle, az élet újra és újra, egyre erősebben fog emlékeztetni.


Mindannyiunknak vannak erényei, és a legnagyobb erényed, hogy önmagad vagy. Az pedig nagyon különleges dolog, mert senki nem lehet olyan, amilyen te vagy. Így ahelyett, hogy másokat utánoznál, mások sikereit próbálnád lemásolni vagy mások hibáiból szeretnél tanulni, itt az ideje, hogy csak önmagaddal foglalkozz. A szíved mélyén tudod, mit akarsz, tudod, miben vagy jó és merre kéne tartanod, egyszerűen csak nem tudod megkülönböztetni a külső hangoktól, az információ rengetegtől.Csináld azt, amit szeretsz


Aha, ezt én is sokszor hallottam, tudom mit gondolsz. "Ha az olyan egyszerű volna..." Tehát vagy fogalmad sincs mi lenne ez a valami, amit szeretsz, vagy úgy gondolod, abból nem lehet megélni. Esetleg azt nem tudod, hogyan lehetne formába önteni azt. Na ezért kellene mindenki életében lennie egy mentornak. Aki lehet családtag, barát vagy ismerős, csak tudj őszintén beszélni vele a terveidről, álmaidról. Egy olyan ember, aki meglátja benned az értéket és képes téged szembesíteni vele. Aki nem engedi magát külső tényezők által befolyásolni. Aki türelemmel és nyitottsággal hallgat meg és terelget a jó út fele.

Ha már találtál ilyen embert, jól becsüld meg, nagy érték ő az életedben. Ha még nem, jönni fog csak állj készen arra, hogy betoppanjon. Mert az ilyen ember gyakran olyan, mintha önmagaddal beszélnél. Egy tükör, akiben meglátod önmagad. Tudd, hogy ez a tükör azt is visszatükrözi neked, amit nem szeretnél magadnak bevallani. Mégis, ha elfogadod, hogy neked is vannak fejlesztendő területeid, és ha hajlandó vagy változni, akkor lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előtted az életben.


Nem feltétlenül kell feltalálnod a spanyol viaszt, elegendő ha visszatekintesz arra, mit szerettél csinálni gyermekkorodban, vagy miben érzed jól magad ma. Majd az, aki tapasztalt az üzleti világban, meglátja benned, hogy hogyan tudod azt az életedben kamatoztatni. Mert az az igazán értékes bevételi forrás, ha értéket adsz másoknak, ezért fognak ők is pénzt kiadni.


Vállald önmagad, mondd el a te történeted.

Nincs is annál szebb, mikor ezt a meglévő tudást formába öntheted, a saját vállalkozásod formájába és ezzel másoknak is értéket adhatsz. A jövő üzleti modellje a személyes kapcsolódásokon alapul. A világ változik és minden esély megvan rá, hogy egy jobb, kedvesebb, boldogabb világ elé nézünk. Vedd ki belőle a részed, teremts magadnak boldogságot.Inspirálódj


Szánj naponta 5 percet az életedből arra, hogy értékes önismereti tudást szerezz, abból pedig elkezdhesd felépíteni, megformálni a saját, szabad életed. Válj magabiztossá és tanulj lazán, gyakorlatokból. Erre épül a Business Rise. Mi nap-mint-nap olyan dolgokról írunk, amelyek közelebb visznek téged a világ működéséhez, az emberi gondolkodás pszichológiájához és ahhoz, hogyan indulj el a saját vállalkozásod megteremtésében, hogy azzal szabad életmódra tegyél szert és azt csinálhatsd végre, amit igazán szeretsz.


Úgy érzed komplexebb iránymutatásra, vagy gyakorlati példán keresztül való szemléltetésre van szükséged? Nézd meg, hogyan tudok neked méginkább segíteni.


Sok sikert! 😉


Ha hasznos volt számodra ez a cikk vagy esetleg hiányoltál belőle valamit, akkor kommentelj ide, nagyon szeretném hallani, hogy mit gondolsz. Ha ismersz valakit, aki jelenleg életútkeresés előtt áll, akkor segíts neki és küldd tovább ezt a cikket.Rólam


Szia, Zóni Zsuzsanna vagyok. 2016-ban kezdtem el az első online vállalkozásomat, majd 4 év alatt, autodidakta módon tanultam meg az üzleti élet és vállalkozói lét alapjait. Több kategóriában építettem fel sikeres online vállalkozásokat és rengeteget tanultam könyvekből, tréningekből, valamint gyakorlati tapasztalásokból Ausztráliában és Magyarországon egyaránt.


A Business Rise programot azért hoztam létre, mert azt látom, hogy sok magyar vállalkozójelölt, akiben ott rejlik a lehetőség, nem kap megfelelő minőségű információt és iránymutatást ahhoz, hogy a kezébe vehesse élete irányítását. Így volt ez velem is. Nekem 4 évbe telt megtanulni mindazt, amit ma tudok. ​


A Business Rise-zal a célom, hogy te kevesebb hibát kövess el, mint én a kezdetekben és neked ne teljen 4 évbe kibogarászni az információtengerből a szükséges információkat. Én megtanultam és elhoztam neked a lényeget.

Business Rise
Hogyan tudunk segíteni?
  • Instagram
  • Facebook

hello@businessrise.hu

Adatvédelem | Szerződési Feltételek


© 2020 Business Rise. Minden jog fenntartva.