shutterstock_1217424307.jpg

BUSINESS RISE

our planet . our business

LÉGY HATÁSSAL A VILÁGRA!

Alkalmazottból Entrepreneur.
A munkahelyeden pótolható vagy.
A saját vállalkozásodban nem. 

A probléma...

​Mások álmaiból építünk várat, s közben elfelejtünk élni.

A koronavírus csodálatosan rávilágított arra, mennyire kiszolgáltatottak voltunk a munkáltatónk felé. Egy mások által létrehozott és vezetett vállalkozást segítettünk a szakmai és élettapasztalatunkkal, amivel nem csupán más zsebét tömtük meg anyagi javakkal, de közben elveszítettük életerőnket és értékes időnket, amit fordíthattunk volna olyan dolgora, amit valóban szeretünk csinálni. A hobbinkra, a szeretteinkre, utazásra, szórakozásra, tanulásra, fejlődésre. Az életre. 

De mi beálltunk a sorba és naponta 9:00 - 17:30 között mások életmódjának felépítéséért dolgoztunk. Nem számítva a munkába menet idejét és azt a hétvégi fáradtságot, amikor csak a pihenésre tudtunk gondolni.

Aztán mit kaptunk az erőfeszítéseinkért? Kirúgtak? Csökkentették a bérünket? Átszerveztek? 

A koronavírus nem csak kimozdított, de szabályosan kitaszított minket a komfortzónánkból. Kiderült, hogy míg a jól menő időkben minden szépnek tűnik, az egy pillanat alatt elveszhet, csalódhatunk emberekben, munkahelyekben, alapvető jogokban és a sorsban.

_________________

Pedig Te...

értékes ember vagy, értékes gondolatokkal, és SOKKAL TÖBBRE VAGY KÉPES, mint amennyit most csinálsz. Olyan dologgal kell foglalkoznod, amit szeretsz, élned kell az életed, mosolyogva, hasfájásig nevetve, élvezve, mert az élet gyönyörű, de nagyon gyorsan telik. Amíg a jövődért dolgozol, elröppen melletted a jelen.

Biztos alapokra kell építened az életed, hogy egy következő válság esetén (mert válságok lesznek még) te meg se érezd azt, ne legyél kiszolgáltatva másnak. Akkora pénzügyi tartalékkal kell rendelkezned, hogy évekig biztosítsa az a jelenlegi életmódodat anélkül, hogy aggódnod kéne. A biztos alap lehetővé teszi, hogy Te válaszd meg hol dolgozol, mivel töltöd az idődet és mikor lépsz ki abból

És pontosan ezt tudod elérni a saját, online vállalkozásoddal.

Image by bruce mars

A lehetőséged...

A covid által sokkolt 2020-as év arra világított rá, hogy 2021-ben sokkal kifizetődőbb a saját, vállalkozói készségeidet fejleszteni egy automatizált online vállalkozás felépítése által, mint önéletrajzot gyártani, munkahelyet keresni és bízni abban, hogy nem fognak leépíteni egy következő válság alkalmával.

A munkahelyeden pótolható vagy. A saját vállalkozásodban nem.

Eddig is afelé tartottunk, hogy a virtuális térben éljük az életünket, amit a Covid irtó mód felgyorsított. 2017-ben már azért kezdtünk el a cégnél, ahol dolgoztam, közösségi irodákat építeni, mert előre volt vetítve: 2025-re, a munkavállalók többsége freelancer/entrepreneur lesz és szerződéses alapon fog egyszerre több cégnek dolgozni. Ezt űrsebességgel gyorsította fel a koronavírus. A freelance vagy vállalkozói lét leggazdaságosabb formája 2021-ben a saját, online vállalkozás indítása, amin megtanulod a szükséges vállalkozói készségeket, hogy a következő években magabiztosan állj a freelancer piacon, képes legyél eladni magad és szolgáltatásod (szaktudásod). 

 • az online vállalkozások egyenesen virágoznak a koronavírus következtében

 • a pénz nem tűnt el a gazdaságból, csupán máshova koncentrálódott, az embereknek pedig továbbra is van problémájuk

 • ezzel egyidőben rengeteg versenytársad hagyta ott a piacot, így sokkal kisebb az ajánlat a bővülő keresletre

 • mindenki - de tényleg mindenki - online, a nap legnagyobb részében

A történelem is bizonyítja, hogy a legnagyobb vállalkozások mind a válságos időkben kezdődtek el és onnan nőttek nagyra. A koronavírus okozta átmeneti félelemérzet el fog múlni, és ha Te nem lépsz most, akkor valaki élni fog helyetted a tökéletes időzítéssel és jól menő vállalkozást fog csinálni az ötletedből.

Image by Austin Distel

Téged keresünk?

Sokkal többre vagy képes, mint azt gondolnád. Ha magadének érzed a fenti problémát, akkor Téged keresünk. 

Olyan, bátor, magukat fiatalnak érző, technológiában alapismerettel rendelkezőket, akik képesek out of the box gondolkodni, és megfelelő iránymutatás mellett szívesen dolgoznak egy startup / saját vállalkozás felépítésén

A Business Rise egy gyakorlatorientált vállalkozásindítási mentorprogram, ami abban más, mint a többi hasonló program a piacon, hogy nem neked kell kitalálnod milyen vállalkozásba kezdj, hanem mi mondjuk meg neked és vezetünk végig a lépéseken a jogi teendőktől a marketingig.

Nekünk vállalkozókra van szükségünk, akik tudnak időt áldozni ötleteink felépítésére.

Neked pedig mentorra, aki a gyakorlatban tanít meg téged vállalkozni.

A koronavírus éppen átformálja a világot, ami azt jelenti, hogy 2021 év eleje a legtökéletesebb alkalom arra, hogy a legkisebb kockázattal, a legnagyobb valószínűségű sikerrel építsd fel és menedzseld első online válllakozásod.

Te + Business Rise = sikeres első online vállalkozás 

Online Class

Hogyan csináljuk?

Én nem tanácsot adok neked, mint sok mentor és coach, hanem kész eszközöket és lépéseket ahhoz, hogy elindítsd saját, online vállalkozásodat, és eközben olyan fontos készségekre és üzleti kapcsolatokra tegyél szert, amelyek birtokában a jövőben bármikor, a világ bármely táján újabb ötletedet építheted fel és viheted sikerre.

Nekem nincs kapacitásom minden ötletemet teljes értékű vállalkozásként felépíteni és menedzselni, így ezen lehetőségeket szeretném átadni neked. 

9 TOP VÁLLALKOZÁSÖTLET 2021-re

Összetettem 9 db vállalkozásötletet, amikre 2021-ben validált, piacképes, ökotudatos vállalkozást lehet építeni. Ezek mind megfelelnek az alábbi feltételeknek:
 

 • minimális tőkével elindíthatók. Mindent piciben kezdünk és onnan formálunk tovább, nem fektetünk be nagy pénzeket olyan dologba, amit a piac még nem igazolt vissza a gyakorlatban. A legtöbb ötlethez nem kell terméket beszerezni, tehát nagyjából 100 000 Ft alatti összegből elindíthatók. A webshopoknál a termék határozza meg a további költségeket, de mindenhol törekszünk a kezdeti költségek minimalizálására
   

 • KATA adózású egyéni vállalkozásban működtethetők. Ez a vállalkozási forma jelenleg a világ egyik legegyszerűbben és legolcsóbban elindítható típusa, amit ki kell használnod
   

 • a világ bármely pontjáról működtethetők. Az egész világ virtuálisan működik most és ez így is fog maradni. Csak online vállalkozás indításával foglalkozunk most, és ezek az ötletek pontosan ilyenek
   

 • automatizálhatók. Olyan vállalkozást kell építened, ami önműködő, nincs hozzá szükség a jelenlétedre, vagy ha mégis, akkor csak minimális időre, amíg magát a szolgáltatást teljesíted a vásárlóid számára (pl. weboldal készítés). Minden más folyamatot, legyen az sales, marketing, számlázás, szállítás automatizálnod kell

ITT AZ IDŐ, HOGY ELINDULJ!

írd be alább az email címed, kattints a piros gombra és máris mutatom neked, hogy 2021-ben én hogyan fogom elindítani a következő vállalkozásomat! Másolj le engem!

*nem foglak hírlevelekkel elhalmozni, nem szeretem őket

 

rólam

légy a változás, amit látni szeretnél a világban

Zóni Zsuzsanna vagyok, a Business Rise alapítója. Körbejártam a világot, ma pedig saját vállalkozásaimban dolgozom és egy startup üzleti folyamatait támogatom. Nem volt könnyű, sőt baromi nehéz volt. Irtó hálás lettem volna a kezdetekben egy olyan mentorprogramért, amilyen a Business Rise. Azért vagyok itt, hogy összekösselek Téged egy piacképes, ökotudatos vállalkozásötlettel, és így profitáljon a vállalkozásodból a bolygónk is, Te is, és a célközönséged is. Nekem nincs időm az összes ötletemet megvalósítani, szükségem van a segítségedre.

 • LinkedIn
 • Instagram
IMG_1535.JPG
BUSINESS RISE fekvő logó only fehér.png
 • Facebook

hello@businessrise.hu

Adatvédelem


© 2021 Business Rise. Minden jog fenntartva.