"Benne vagyok, csináljuk"

Szuper! Üdv az újdonsült vállalkozók körében! Kattints a piros Csatlakozom gombra. Ezután be kell regisztrálnod az oldalra (mert így fogod elérni a belső felületeket), és az adataid megadása után, online egy összegben tudod kifizetni az összeget a PayPal gombra kattintva. Nem szükséges PayPal fiók, kattinthatsz a Fizetés hitelkártyával opcióra, ahol a kártyaadataidat beírva tudod kiegyenlíteni az összeget. A hozzáféréseket a mentorprogram első napján, 2020.08.01-én fogod megkapni.

 

"Drága"

Ez az ár egy olyan, teljeskörű szakmai tudást bocsát a rendelkezésedre, amire mások segítségével sokkal több pénzt költenél. A képzés ára már az első megrendelőd által megtérülhet. Az első weboldalért, amit másnak készítettem, 410 000 Ft-ot fizettek nekem. Ráadásul a képzéshez 1 teljes éven át hozzáférsz, így bőven lesz időd elsajátítani a tanultakat. Ha csak egy marketinges segítségét vennéd igénybe a vállalkozásod alatt, az 50 - 100 000 Ft-odba kerülne. Havonta.

A mentorprogramra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, erről bővebben itt olvashatsz.

"Nem is tudom..."

Megértem ha bizonytalan vagy. Tudod mi a vicc? Nem is akarlak rábeszélni a mentorprogramra. Sőt- Inkább lebeszéllek róla. Az online vállalkozás nem való mindenkinek. Ha te úgy vagy vele, hogy nem dobog a szabad életmódért hevesen a szíved, ha nem érzed úgy, hogy ideje megtenni az első lépést, akkor ne is tedd meg. Inkább csak tájékozódj előtte. Írtam sok hasznos cikket neked, ha lesz majd időd, olvasd el itt.

"Elgondolkodtató"

Tudod hol tudsz a legjobban gondolkodni erről? A társaságunkban! Írj nekünk a chatablakban, emailben a hello@businessrise.hu-ra, vagy Messengeren és beszéljük át a kételyeidet, kérdéseidet.

" A legjobb módja, hogy valóra váltsd az álmaidat az, hogy felkelsz "

- Zóni Zsuzsanna

100%

pénzvisszafizetési garancia

A garanciapolitikám egyszerű: olyan emberekkel szeretnék együtt dolgozni, akiknek valóban értéket képvisel a Mentorprogram. Ha úgy érzed, mégsem azt kaptad, amire számítottál, jelezd azt nekünk emailben a vásárlástól számított 3 hónapon belül, és visszautaljuk az általad kifizetett összeget!

Teljeskörű információhoz kattints ide.

ezeket kérdeztétek

Fel lehet használni a képzésen tanultakat külföldön is?

Igen. A tanultakat bárhol fel tudod használni vállalkozás indítására, azonban érdemes a helyi viszonylatokat érintően előre tájékozódnod. A tanult jogszabályok és az egyéni vállalkozás információ Magyarországon működő vállalkozásra érvényesek.

Mennyi pénzt kell költenem a képzésen felül?

A vállalkozásod költségeit, amennyiben a képzés alatt elindítod. A választott domained költségét, ez kb. 3000 Ft egy évre és a tárhelyed költségét. Ez utóbbi olyan 1500 - 3000 Ft/hó.

Nem beszélek jól angolul, ez gond?

Nem. Nehézkesebb ugyan a haladás, mert a legtöbb eszköz, amivel dolgozunk, angolul van, azonban ezeket nyelvtudás nélkül is el fogod tudni sajátítani, ráadásul a használatból eredendően gyakorolhatod a nyelvet.

Garantált a vállalkozói sikerem a képzés elvégzésével?

Nem, semmilyen garanciát nem tudok vállalni, a sikered rajtad és a befektetett időn, energián múlik.

Ez egy szakmai képzés, nem egy csodabogár, ami milliókat termel neked anélkül, hogy dolgoznál vele.

Jogi segítséget is tartalmaz a képzés?

Nincs a csapatunkban jogász, így minden jogi felelősséget ki kell zárnunk. Legjobb és legaktuálisabb tudásom szerint adom át Neked a tanultakat, azonban ha jogilag biztosra szeretnél menni, javaslom jogász, ügyvéd, könyvelő szakmai segítségét igánybe venni. Az én könyvelőm szabad kapacitása függvényében rendelkezésedre fog állni, amennyiben úgy döntesz, a segítségét kéred. 

Külföldről is részt lehet venni a képzésen?

Igen, bárhonnan. Csatlakozhatsz vidékről, külföldről, városokból vagy Budapestről. 

Mi történik ha nem tudok részt venni egy-egy csoportos beszélgetésen vagy ha lemaradok a tanultakkal?

A képzés videói és tartalma folyamatosan rendelkezésedre áll most és a jövőben egyaránt. Amennyiben lemaradsz, bármikor be tudod pótolni és fel tudsz zárkózni. A Facebook csoportban is bármikor, bármiről tudsz kérdezni. 

Meddig férek hozzá a képzéshez?

Vásárlástól számított 1 évig. Ennyi idő tökéletesen elég Neked arra, hogy elsajátítsd a készségeket, ráadásul ösztönöz is arra, hogy ne halogass a végletekig. A letölthető anyagok örökre a tieid maradnak.

Mennyi időt kell a képzésre szánnom?

Amennyit szeretnél. Én azt javaslom, ha a képzés mellett dolgozol, akkor munkanapokon 1-2 órát, hétvégén többet, ha nem, akkor minden nap legalább 2 órát foglalkozz a képzéssel 8 héten át.

Szeretnék részt venni de nem tudom megengedni magamnak, mit tehetek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@businessrise.hu email címen. Időről-időre indítunk segítő kampányokat, hogy azoknak is segítséget nyújthassunk akik nem tehetik meg, hogy kifizetik a képzés összegét. Amennyiben fut ilyen kampányunk, értesíteni fogunk.

Személyre szabott segítséget is kapok a képzés alatt?

Igen. Facebook csoportunkban az egész csoportot kérdezheted, ami sokszor óriási segítség, mert a kívülállók gyakran tisztábban látják át a folyamatokat, mint akik bele vannak vonva. Ezen felül minden szombaton és vasárnap személyesen nekem is tehetsz fel kérdéseket és kérheted a véleményem, én pedig a közös konferenciabeszélgetés alkalmával megválaszolom őket.

nem állsz még készen?

Semmi gond. Ha úgy érzed, még nincs itt az ideje, hogy belevágj a képzésbe, ne tedd. Amennyiben  jó oka van a döntésednek, nem csupán a halogatás vagy megfutamodás, akkor ne kezdj bele a képzésbe, hanem kezd ismerkedéssel, lépésről-lépésre tanulással. Ehhez hasznos információkat találsz a itt, a blogon.

 Ha pedig nincs még ötleted, hogy pontosan milyen vállalkozásba is kezdj, csak úgy érzed, szívesen foglalkoznál a saját üzleteddel ahelyett, hogy korlátok között másét építed, akkor töltsd le az ingyenes útmutatónkat a TOP 3 profitábilis vállalkozásötlettel - 2020-ra aktualizálva. Ebből ötletet meríthetsz, vagy már meglévő ötleted validálhatod.