BUSINESS RISE
MENTORPROGRAM
következő mentorprogram indulása: 2021.08.14

Online Vállalkozásindítás A-Z-ig. Egy képzésben minden, amire szükséged lesz.

Hagyd abba a halogatást, és építsd fel első sikeres online vállalkozásod a Business Rise vállalkozásindítás Mentorprogram segítségével, 2 hónap alatt, otthonról, a főállásod mellett.

21446a1cae8c4379853e3dd0171e8d9f.webp
 

Nem szereted ha mások mondják meg mit tegyél? Törekvő vagy és úgy érzed, többre lennél képes? Könnyen elunod magad a szürke hétköznapokon? Szomjazol a szabadságra? Nincs mit veszítened? Különösen kreatív vagy? Szeretnéd megmenteni a világot?​

EZÉRT ÉRDEMES SAJÁT VÁLLALKOZÁST INDÍTANOD

 • oszd be te a saját idődet

 • csináld azt, amit valóban szeretsz

 • dolgozz bármikor, bárhonnan

 • tegyél szert milliós havi bevételre

Az előttünk álló idő megköveteli, hogy bizonyos erőfeszítéseket megtegyünk és bizonyosakat másképp tegyünk meg, mint eddig. Az előttünk álló idő, az egyre inkább teret nyerő távmunka és a hétköznapok lassabb ütemű váltakozása tökéletes lehetőség arra, hogy megtanuld és gyakorold azokat a vállalkozói készségeket, amiket pár hónap múlva profittá tudsz konvertálni.

Most érdemes webshop, tanácsadói és online szolgáltatási (pl. virtuális asszisztens, vagy freelancerként dolgozni egy cégnek) vállalkozásokba kezdened, ahol szakmai tudásod, segítséged tudod felajánlani, kamatoztatni. A világ átalakulóban van és erősödnek a szociális kapcsolatokra épülő rendszerek, így most, 2021-ben, erős piaca van mindennek, ami valós értéket ad át embertársainknak.

Nem kell mindenkinek vállalkozónak lennie, de mindenkinek rendelkeznie kell bizonyos vállalkozói készségekkel, amelyek anyagi és ezáltal érzelmi biztonságot tudnak nyújtani neked, ha valamiért megszűnne a munkahelyed, vagy karriered nem olyan ütemben növekedve, ahogy vártad.

A tudás a legjobb befektetés, ugyanis az abból származó készségeid, melyeket a tanulás során elsajátítasz, gyorsabban és hatékonyabban hoznak számodra eredményeket, mint a tőkeigényes ingatlan, részvény vagy tőzsdei befektetések.

AZ ÖTLET

VAN ÖTLETEM - vajon működni fog?

NINCS ÖTLETEM - mibe kezdjek bele?

Legtöbbször olyan emberekkel találkozom, akiknek nincs ötletük, hogy pontosan mi legyen a vállalkozásuk tárgya és az a helyzet, hogy ez nagyon előnyös. Üres lapra könnyebb rajzolni, mint egy meglévőt átalakítani. És miért kéne a meglévő ötletet átalakítani? Mert legtöbbször olyan ötlettel indulnak az emberek, ami nem piacképes. 

Sokkal fontosabb, hogy mire van igényük az embereknek, mint az, hogy milyen nagyszerű dolgot találtál ki. Hatványozottan igaz ez az első vállalkozásodra. Az elsőnek könnyűnek kell lennie, a lehető legalacsonyabb tőkeigényűnek és legalacsonyabb kockázatúnak. Pont elég kihívás lesz benne neked, nem akarsz még azzal is bajlódni, hogy az embereket rábeszéld az ötletedre. Van elég olyan dolog amire szükség van, kezd az első vállalkozásod ilyennek, és később, mikor már van benne gyakorlatod, kísérletezhetsz merészebbekkel.

Listáztam neked a 2021-ban legprofitábilisabb ötleteket. Ha nincs ötleted, azért, hogy legyen, ha van, azért, hogy validáld azt. 

shutterstock_674128501.jpg

HOGYAN TUD NEKED SEGÍTENI A BUSINESS RISE MENTORPROGRAM?

Ha már jó ideje blogokat és ingyenes tartalmat olvasol de még mindig sehol sem vagy a vállalkozásindításban, akkor ideje végre abbahagynod a halogatást és komolyan venned, hogy átírd az életed szabályait és megteremtsd a saját szabadságod. 

A Business Rise Mentorprogram egy online képzés, ahol az általam összegyűjtött és sikeresen használt tudást adom át neked. Megtanulod, mit használj és hogyan haladj lépésről-lépésre, hogy a legbiztonságosabban és legokosabban indíthass online vállalkozást, ezzel elkerülve azokat az alapvető hibákat, amit releváns képzés híján a kezdő vállalkozók 80%-a elkövet. A képzés kényelmes elvégzéséhez kb. 8 hétre van szükség, de lehetőséged van a saját ütemedben is haladni.  A képzés kifejezetten arra fókuszál, hogy minél kevesebb, de annál hasznosabb tudást adjon át Neked. Nem halmozlak el felesleges, lexikális tudással, hogy Te a saját ötleted megvalósítására koncentrálhass.

Mentorprogram kimenetele lehet számodra:

 • előléptetés a munkahelyeden

 • szabadúszó vállalkozó például webdizájnerként

 • saját, tanácsadói vagy online kereskedelmi vállalkozás indítása

 

A 100% online képzést egyszerűen, otthonról tudod követni. A képzés alatt megtanítjuk Neked azokat a vállalkozói készségeket, amik birtokában bármikor, bárhol képes leszel online vállalkozást indítani, ráadásul ezen készségek birtokában nagy eséllyel a munkahelyeden is nélkülözhetetlenné válsz.

Egy vállalkozónak ma sokmindenhez kell kicsit értenie: joghoz, könyveléshez, szerződésekhez, informatikához, marketinghez, kommunikációhoz, íráshoz, grafikához, pszichológiához - ez a tudás egész hátralévő életedben szolgálni fog. A Business. Rise Vállalkozói Mentorprogramon belül lehetőséged van mindezt elsajátítani, és felépíteni első egyéni vállalkozásod, az ötlet kigondolásától egészen a profitábilis vállalkozásig. 

MIT TARTALMAZ A KÉPZÉS?
8 héten át személyes mentorálás kis csoportban, haladás online elérhető struktúra mentén

Ezeket a készségeket fogod elsajátítani

A VÁLLALKOZÁS ÖTLET KIVÁLASZTÁSA
DOMAIN, TÁRHELY, CÉGES EMAIL BEÁLLÍTÁS
ÜZLETI TERV SABLON ÉS INSTRUKCIÓK
WEBFEJLESZTÉS
ÜZLET
ÜZLET
GRAFIKAI ELEMEK MEGTERVEZÉSE (LOGO, NÉVJEGYKÁRTYA..STB)
MOBIL RESZPONZÍV, MODERN WEBOLDAL  + ONLINE FIZETÉS KÉSZÍTÉS
VÁLLALKOZÁS ELINDÍTÁSA, KÖNYVELÉSI TUDNIVALÓK
JOG
WEBFEJLESZTÉS
MARKETING
FACEBOOK ÉS INSTAGRAM HIRDETÉSEK
ÁSZF, ADATVÉDELEM ÉS COOKIE POLICY MINTA
ONLINE FOGLALÁSOK FOGADÁSA ÉS KEZELÉSE
MARKETING
JOG
WEBFEJLESZTÉS
JOGI, ADÓ ÉS PÉNZÜGYEK KEZELÉSE
HÍRLEVÉLKÉSZÍTÉS ÉS
AUTOMATIZÁLÁS
WEBSHOP KÉSZÍTÉS
MARKETING
JOG
WEBFEJLESZTÉS

​Biztosan találkoztál már blogcikkekkel, tutorial videókkal, könyvekkel, amik a vállalkozás elindításában hivatottak segíteni. Azonban a jótanácsokkal az a helyzet, hogy ha túl sok van belőlük, akkor pont az ellenkezőjét érik el, mint amit kellene: hátráltatnak. Ezt mi nem hagyjuk. Minket két dolog jellemez a leginkább: struktúra és haladás. Ezt adjuk át Neked is.

Azt tartjuk szem előtt, hogy számodra tökéletesen világos, egyszerű, követhető és gyors legyen a tanulás menete. Ja! És a legfontosabb: érdekes!! Nincs is annál rosszabb, mikor őrülthosszú videókat és könyveket kell elolvasnod, majd a végére elfelejted hol volt az eleje és végül nem csinálsz semmit. 

 

shutterstock_674128501.jpg

EZÉRT VÁLASZD A BUSINESS RISE-T

A Business Rise abban más, mint a többi, hasonló program, hogy nem tanítunk meg olyat, amit felesleges. A lehető legkevesebb és legkonkrétabb információkat kapod meg, hogy rögtön a haladásra és a gyakorlatból tanulásra tudj összpontosítani. Könnyen érthető, teljesen átfogó vállalkozói tudásanyagot adunk át neked.

Mit nem csinálunk?

 • nem Wordpress alapon fogunk weboldalt készíteni, hogy hónapokig csak azt próbáld megérteni
  - 2021-ben már mindent, amire szükségünk van, meg tudunk csinálni a nagyon egyszerű és könnyen kezelhető Wix és a Shopify felületein
   

 • nem tanítjuk meg neked, hogyan kell Facebook kreatívat készíteni, ezt a Facebook már magától kitalálja helyetted
  - helyette elmondjuk, mit hol keress és hogyan vedd igénybe az ingyenes Facebook mentorok segítségét, illetve hogyan szólítsd meg a célközönséged
   

 • nem magyrázzuk hosszasan, mit jelentenek a magyar jogszabályok (a könyvelőm szavaival élve: "ahány jogász, annyi értelmezés")
  - helyette azt mutatjuk meg, konkrétan mit kell tenned, hogy elindítsd saját vállalkozásod és mik a lépések a jövőben

Figyelmeztetés: semmilyen, bevételre vonatkozó ígéretet nem tudunk tenni neked, hiszen az, mit hozol ki a képzésből és ezáltal a vállalkozásodból, a saját erőfeszítéseiden múlik. 

 

A MENTORPROGRAM TARTALMA

A képzést mérföldkövekre bontott tematikában tudod követni, pipálható checklist-tel. Ehhez a Trello, könnyen kezelhető felülete lesz segítségünkre, ahol készítettünk Neked egy sablon táblát, ezt tudod felhasználni és saját magadnak vezetni. A képzés 8 hetes, hetente szombaton 16-18 óra között online vagy személyes találkozón találkozunk és megbeszéljük a haladást. Ezalatt példákon át vezetünk végig a tennivalóidon, neked nincs más dolgot mint lemásolni, amit csinálunk. Nem mi fogjuk helyetted felépíteni a vállalkozásod, az a Te dolgod, de megadunk minden eszközt hozzá.

1. HÉT: TERVEZÉS

Itt fogod kiválasztani, milyen online vállalkozásba kezdesz. Ha nincs ötleted, semmi gond, adunk tippeket, ha pedig nem találsz köztük számodra kedveset, választhatod, hogy tanácsadói szolgáltatást fogsz építeni, például weboldalakat fogsz készíteni ügyfeleknek, vagy virtuális asszisztens leszel. A képzés végére ez már könnyedén menni fog neked és rögtön egy olyan készséget szerzel, amit azonnal profitábilissá tudsz tenni. Már a képzés után elkérhetsz 150 000 - 300 000 Ft-ot egy weboldal elkészítéséért és 3500 Ft óradíjat virtuális asszisztenciáért.

Meghatározod a vállalkozásod koncepcióját, a konkurenciáid, és felvázolod a szolgáltatásod lényegét. Elkészíted a sales funneled, a rövid üzleti terved, a swot elemzésed és kitalálod, ki lesz a célközönséged. Ehhez minden szükséges iránymutatást megkapsz.

2. HÉT: ALAPOK FELÁLLÍTÁSA

 • név kitalálása

 • fiókok létrehozása

 • kiadások megtervezése

3. HÉT: VÁLLALKOZÁS ELINDÍTÁSA

Előkészülsz majd elindítod élesben saját egyéni vállalkozásod. Ez nem kötelező lépés, kihagyhatod ha még nem szeretnél rá költeni de érdemes követni és legközelebb már nagyon egyszerűen fogod tudni ismételni a lépéseket. Az egyéni vállalkozást bármikor, 2 kattintással szüneteltetheted - ekkor semmilyen költséged nem keletkezik.

4. HÉT: ONLINE JELENLÉT MEGTEREMTÉSE

Lefoglalod a kívánt domained, kiválasztod a weboldal szolgáltatód, céges email fiókot hozol létre. Elindítod közösségi csatornáidat, elkészíted jogi háttered a weboldalhoz (Adatvédelmi nyilatkozat, ÁSZF, Cookie policy) és kapsz szerződésmintát arra az esetre, ha weboldalkészítéssel (site building) szeretnél foglalkozni. Összekötöd a weboldalad azokkal az eszközökkel, amikkel a későbbiekben mérni tudod a hatékonyságát (pl. Facebook Pixel, Google Analytics)

5. HÉT: WEBOLDAL ÉPÍTÉS

Személyre szabod a weboldalad, egyedi szövegezéssel, képekkel, videókkal (ehhez rendelkezésedre fog állni egy gyűjtemény szabadon felhasználható, jogtiszta kreatívokkal) Figyelembe veszed a kiforrott sales funnel tematikád, és az alapján fog felépülni a weboldalad és üzenete.

6. HÉT: AUTOMATIZÁLÁS

 • automatizálod a rendelések fizetését a weboldalon

 • elindítod az automatikus emaileket (pl. üdvözlő email feliratkozóknak, kosárelhagyó email)

 • felépíted az értékesítői hírleveleket

 • beállítod az ügyfélszerzési módokat (ez lehet Facebook reklám)

 • beállítod az upsell és cross sell ajánlataidat (ezekről tanulunk és megértjük)


7. HÉT: MARKETING

Itt beszélünk a lehetséges marketing csatornákról és összetesszük az első hirdetésed új érdeklődőknek és már meglévőknek egyaránt.


8. HÉT: SKÁLÁZÁS

Megtanulod, mit jelent egy vállalkozást skálázni, mikor van itt az ideje és milyen alapvető dolgokat kell tudnod róla. Beszélünk tartalommarketingről, értékteremtésről, brandépítésről és kommunikációs technikákról.

 

EZ NINCS A MENTORPROGRAMBAN!

VIDEÓK

Ez nem az a képzés, ahol órákig tartó videókat nézel végig, aztán megpróbálod kigyűjteni belőle a lényeget, jegyzetelsz, majd belehülyülsz a tengernyi új infóba és inkább hagyod a fenébe. Videó nincs. Csak a Trello tábla. Csak a checklist. Abban minden infó benne lesz. Ja, nem minden. Csak a szükséges.

PREZENTÁCIÓ

Ugyanaz, mint fent. Felesleges. Már a startupok is egyre kevesebbet prezentálnak és egyre többet dolgoznak hasznos, effektív, gyakorlatias táblákon, mint a Trello.

EBOOK/KÖNYV

Helló, ez itt 2021. Egy könynek a felét már nem érti senki, szimplán azért, mert másképp működik az agyunk, mint 10 éve.

TANULNIVALÓ ANYAG

Én abban hiszek, hogy a gyakorlatból lehet a legjobban tanulni, szóval konkrét gyakorlat vár Téged a mentorprogramban.

HOSSZÚ SZÖVEGEK

Nono. Több helyen találkozol leírással, ezek csak a legfontosabb információkat tartalmazzák. Nincsenek esettanulmányok, sem mások történetei.

shutterstock_674128501.jpg

KINEK SZÓL?

ÖNFEJLESZTŐKNEK

Ha szeretnél gyakorlati tudást elsajátítani, ami nélkülözhetetlenné tesz a munkahelyeden és elismert emberré a társadalomban

SZABADSÁGRA,
VILÁGUTAZÁSRA VÁGYÓKNAK

A világ felfedezése szabadon, korlátlanul, nélkülözések nélkül. Dolgozz bárhonnan a világon.

ANYAGI FÜGGETLENSÉGRE VÁGYÓKNAK

Kiszámítható, folyamatos, biztos jövedelemforrás az anyagi biztonságod és jövőd megteremtéséhez

ÖNMEGVALÓSÍTÓKNAK

Önmagad és ezáltal álmaid megvalósítása. Ha abból szeretnél megélni, amit igazán szeretsz

NEM neked szól a képzés ha:

 • van már működő, profitábilis vállalkozásod és azt szeretnéd fejleszteni

 • ha nem állsz kellő optimizmussal a képzéshez

 • ha nem akarsz fejlődni, nem teszel lépéseket, hogy életed előre mozdítsd

 • ha startup-ot szeretnél indítani

 • ha magas tőkeigényes vállalkozást szeretnél indítani - ehhez befektetőkre lehet szükséged, amivel ez a képzés nem foglalkozik

NEKED SZÓL A KÉPZÉS, HA:

 • ha vállalkozásindítás előtt állsz

 • ha motivált vagy de elveszettnek érzed magad

 • ha kevés az önbizalmad de hajlandó vagy ezen dolgozni

 • ha úgy érzed, nincs kivel beszélned a terveidről

 • ha van vállalkozásötleted - validáljuk

 • ha nincs vállalkozásötleted - adunk

shutterstock_674128501.jpg
 

CSATLAKOZÁS

A képzés egy befektetés. Most Te fizetsz érte, utána pedig a megszerzett tudásodért fizetnek Neked mások. 

Ha az összes félretett pénzed elveszítednéd, akkor is van egy olyan szakmai tudásod, amit bármikor hasznosítani tudsz és anyagi biztonságot tud teremteni neked.

HASONLÍTSD ÖSSZE A KÉPZÉS ÁRÁT AZOKKAL A SZOLGÁLTATÁSOKKAL, AMIKET A KÉPZÉS ELVÉGZÉSE HÍJÁN KELLENE KIFIZETNED

egy weboldal, ha más készíti neked: 150 000 - 500 000 Ft

webdizájner képzés: kb. 80 000 Ft

social media manager: kb. 60 000 - 100 000 Ft /hó

könyvelő kb. 10 000 Ft/hó

személyes mentor: kb. 240 000 Ft/hó

nem állsz még készen?

Semmi gond. Ha úgy érzed, még nincs itt az ideje, hogy belevágj a képzésbe, ne tedd. Amennyiben  jó oka van a döntésednek, nem csupán a halogatás vagy megfutamodás, akkor ne kezdj bele a képzésbe, hanem kezd ismerkedéssel, lépésről-lépésre tanulással, csatlakozz ingyenesen közösségünkbe, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel barátkozhatsz, kapcsolatot építhetsz.