Women with flapping hair hold wooden bow

BUSINESS RISE

LÉGY HATÁSSAL A VILÁGRA!

Azért vagy ezen a Földön, hogy felfedezd, élvezd a csodáit, majd pozitív lábnyomot hagyj magad után a következő generációknak
 • szeretnél szabadon utazni a világban?​

 • önkénteskedni, kapcsolódni az élővilággal, állatokon, növényeken és embereken segíteni?

 • éjjel csendben ülni a tengerparton, a Holdat bámulva és arra gondolni, milyen gyönyörű az élet?

 • szeretnéd kivenni a részed egy fenntarthatóbb világ megalkotásában?

 • szeretnél tanulni és tapasztalni, hogy mikor életed utolsó perceiben visszagondolsz a mögötted álló útra, akkor egy színes könyv legyen előtted és azt mondhatsd: "igen, megérte élnem"

 • szeretnél értéket teremteni, vadvilágot megfigyelni?

 • szeretnéd helyrehozni, amit a felmenőid elrontottak?

 • szeretnél olyan anyagi függetlenséget, hogy bárhol élhess a világon, anélkül, hogy vízumon és álláskeresésen kéne törnöd a fejed?

 • szeretnél szabad lenni, hogy azt csináld, amit valóban szeretsz?

Akkor megtaláltad a helyed.​

47.jpg

Ez kell ahhoz, hogy a fenti pontokba szedett életmódot kialakítsd

Pénzügyi függetlenség

A pénz energia, akkor optimális, ha áramlik az életedben. Bejön, kimegy, de Te kiszámíthatóan tudod forgatni és kamatoztatni

Remote munkavégzés

Akár cégnek dolgozol, akár freelancerként, de meg kell lennie annak a lehetőségnek, hogy ne legyél időhöz és/vagy helyhez kötve

Átlagos munkavállalóként elég nehéz ezt a kettőt kivitelezni. 

Mi a Business Rise-nál abban hiszünk, hogy igazi változásokat, nagy ugrásokat, és ezáltal sikereket, nagyobb önbizalmat, elégedettséget, vállalkozóként tudsz elérni.

Nem kell túlgondolnod, nem rögtön startup-ot kell alapítanod, 5 millió Ft-os tőkével és befektetőkkel, hanem piciben elkezdeni, egyéni vállalkozóként, a meglévő munkád mellett, biztos talajra építve.

​Amikor saját vállalkozást alapítasz, amit okosan építesz fel, akkor, az passzív jövedelmet ad számodra. Ez azt jelenti, hogy akkor is bevételt termel Neked, amikor Te éppen a repülőn ülsz Hawaii felé, vagy alszol (esetleg a Hawaiira tartó repülőn alszol)

91.jpg

3 tévhit a vállalkozásindításról és cserébe 3 titok Rólad

3 TÉVHIT
 

 • vállalkozást indítani bonyolult és költséges

  - Nem. Túl sok információ van a neten, ezért tűnhet bonyolultnak, pedig ha jó ember tanítja Neked, akkor egyszerűbb, mint egy haladó excel tudás. Ma pedig már 100 000Ftból el tudsz indítani egy vállalkozást, a havi kiadásod pedig akár 35 000 - 150 000 Ft alacsonyan is tudod tartani. Minden attól függ mennyit akarsz rá áldozni

   

 • a saját vállalkozás azoknak való, akik a szüleiktől örökölnek céget és azt viszik tovább

  - Na, nekik van a legnehezebb dolguk. Sokkal könnyebb tiszta lappal indulni, mint megjavítani valamit, ami éveken keresztül egyféleképpen működött. Te óriási előnyből indulsz az ilyen örököltekkel szemben

   

 • sokat kell hozzá tanulni

  - A-a. Egy vállalkozás elindításának legösszetettebb része maga az elindulás, amit vagy megcsinál helyetted más, vagy, ha szeretnéd tudni mi fán terem a jogi háttere, és szeretnél képben lenni, akkor csak le kell követned egy todo listát. Ennyi. Minden (egyéni) vállalkozás ugyanúgy indul, nem egy rocket science
   

Image by Igor Son

3 TITOK
 

 • majdnem minden ember, aki valaha elérte az anyagi függetlenséget, saját vállalkozással érte el azt

  - egy magyar startupnál töltött éveim alatt a vezetőmmel (aki egyben a startup alapítója is) gyakran beszélgettem saját vállalkozásokról. Ő egyetemista kora óta vezette saját vállalkozásait, valamint dolgozott ezek mellett nagynevű multiknál. Tőle idéznék:
  "ha igazán nagy összegeket szeretnél keresni, azt csak saját vállalkozással tudod elérni"


   

 • Te teljesen egyedi vagy, és pontosan ez benned a legértékesebb

  - nagyon sok emberrel találkozom, akik nem veszik észre, hogy milyen tehetségesek egy-egy területen, így hagyják magukat kihasználni. Gyakran dolgoznak túlórázva egy olyan helyen, ahol nem is igazán szeretik a munkájukat, olyan fizetésért, aminél úgy érzik, hogy többet érdemelnek. Ha Te így érzed, chances are, hogy igazad is van.

   

 • amit most "normálisnak" gondolsz, az csupán az, amivé az eddigi környezeted formálta a gondolkodásod. Változtatsd meg a környezetet, amiben élsz és megváltozik, amit normálisnak gondolsz

  - butaságnak gondolom azt, hogy minden helyzetben meg kell találnod a boldogságot. Szerintem észre kell venned, amikor rossz környezetben vagy. Olyanban, ahol nem vagy boldog. Egy hal sosem lesz boldog azzal, ha elhalmozod finom falatokkal a homokban, mert nem a homok az ő optimális környezete. Vidd és dobd be a vízbe, máris boldog lesz. 
   

Money is energy. Let it flow.

függetlenség → szabadság → önmegvalósítás

105.jpg

Ideje bemutatkoznunk!

Zsu és István vagyunk, mindketten vállalkozók és üzletfejlesztők. 2013ban mindketten minimálbért kerestünk és teljesen elveszettnek éreztük magunkat Magyarországon. Mára ebből annyi változott, hogy az önképzéseinknek hála tisztában vagyunk az értékeinkkel, és ezt kommunikálni is tudjuk.

A saját vállalkozásaink menedzselése alatt, a gyakorlatból tanultunk annyit, olyan széles skálán hogy ma a munkahelyeinken is nélkülözhetetlen emberekké váltunk - ezért szabadabban dolgozhatunk - , valamint business skillejinket többféleképpen tudjuk kamatoztatni, és nem utolsósorban, több vállalkozás áll a hátunk mögött, amik mind támogatják szabadságunkat, hogy a miértünkre koncentrálhassunk:

Inspirálhassunk és vezethessünk Téged, hogy a maximum potenciált tudd kihozni magadból, és együtt szépíthessük a világot.

KÉRD AZ INGYENES ÚTMUTATÓT!

Mi így indítottuk el az online vállalkozásainkat, és 2022-ben is így fogjuk elindítani a következőt, ami függetlenné teszi a munkavégzésünket és így, Ausztrália, Bali és Új Zéland  után újabb helyre költözhetünk egy rövid időre. 

Másolj le minket!

*nem fogunk hírlevelekkel elhalmozni, nem szeretjük őket

 
BUSINESS RISE LinkedIn.png
 • Facebook

hello@businessrise.hu

Adatvédelem


© 2021 Business Rise. Minden jog fenntartva.