ÍGY TUDUNK EGYÜTT

DOLGOZNI

A KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS

"Csináld magad" vállalkozás menedzsment

Ha Te magad szeretnéd megtervezni, elindítani és menedzselni a vállalkozásod, akkor jó helyen jársz!

A “Csináld magad” vonalat azért vezettem be a Business Rise-nál, hogy segíteni tudjak azoknak az induló vállalkozóknak is, akik nem tudnak kiadásokkal számolni.

 

Kinek ajánlom?

Azoknak az induló vállalkozóknak, akik még csak a tervezés/ismerkedés szintjén folynának bele a vállalkozásmenedzsmentbe

hogyan tudok segíteni neked?

ingyenes blogbejegyzésekkel

A blogomra rendszeresen posztolok hasznosabbnál-hasznosabb cikkeket.. Több száz induló vállalkozónak segítettem már a cikkeimmell, így teljesen biztos vagyok benne, hogy Te is találsz majd hasznos tartalmakat.

ingyenes

anyagokkal

Ha a cikkeknek köszönhetően még mélyebben bele szeretnél tanulni egy vállalkozás működtetésébe, akkor az egyéni vállalkozás indításáról szóló ingyenes összefoglalómat imádni fogod. Ha nem akarsz pénzt áldozni a tanulásra, akkor ezzel érdemes folytatnod.

online

oktatóanyagokkal

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a jövőddel, akkor az online videós oktatóanyagaimra érdemes beruháznod. Otthonról, kényelmesen, bármikor visszanézhető módon sajátíthatod el avállalkozásindítás minden csínját-bínját.

hamarosan!

A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

"Csináljuk együtt" vállalkozás menedzsment

Egy vállalkozás induló szakaszában gyakran jönnek elő olyan egyedi problémák, melyekre egyszerűen egy sablon oktatóanyag nem adhat megoldást. 

 

Ha az indulás alatt szeretnél magad mellett tudni egy mentort és egy támogató közösséget, akkor jó helyen jársz! 

 

Kinek ajánlom?

Azoknak az indulásra kész vállalkozóknak, akik nagyrészt maguk szeretnék menedzselni folyamatokat, de időnként stratégiai segítségre szorulnak.

Válaszd ezt, ha azt szeretnéd, hogy közösen építsük fel az online vállalkozásodat.

hogyan tudok segíteni neked?

online

oktatóanyagokkal

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a jövőddel, akkor az online videós oktatóanyagaimra érdemes beruháznod. Otthonról, kényelmesen, bármikor visszanézhető módon sajátíthatod el avállalkozásindítás minden csínját-bínját.

hamarosan!

személyes

képzéssel

Ha a legkomplexebb megoldást keresed a legjobb áron, választ a személyesen vezetett Mentorprogramot, ahol az online oktatóanyagot csoportban végzed.

Emellett online és személyes találkozókon kifejezetten a te vállalkozásodat is elemezzük.

üzleti

tanácsadással

Ha igazán hatékony vállalkozást szeretnél felépíteni, akkor érdemes lehet a rendszeres tanácsadásra befizetned. Ilyenkor kizárólag a Te vállalkozásoddal foglalkozom. Közösen ötletelünk, tervezünk és minden felmerülő kérdésedet megválaszolom.

A LEGKÉNYELMESEBB MEGOLDÁS

"Megcsinálom helyetted" vállalkozás menedzsment

A leghatékonyabb (és legkényelmesebb) megoldás kétségkívül az, ha rám bízod a piszkos munkát. Minden terhet leveszek a válladról, ha vállalkozásod indításának kiszervezésében gondolkozol.

Eldöntheted, hogy csak bizonyos részfeladatokat bízol rám (mondjuk weboldalkészítést), vagy a teljes vállalkozásod megtervezését és felépítését.

Bárhogy is döntesz majd, Neked csupán annyi lesz a feladatod, hogy ellenőrizd a munkámat.

 

Kinek ajánlom?

Azoknak a vállalkozóknak, akik csak tervezés / ellenőrzés szintjén szeretnének belefolyni a vállalkozásindításba.

hogyan tudok segíteni neked?

vállalkozásod megtervezésével

Egy közös projekt során a nulladik lépés mindenképpen a vállalkozásod megtervezése.

Ha közös munkára kerül a sor, akkor mindenképpen ezzel kezdünk majd.

weboldalad elkészítésével

Ha részfeladatokról van szó, akkor leggyakrabban a weboldal elkészítését bízzák rám (Shopify, Wix). Ha még nem állsz készen rá, hogy mindent kiadj a kezed közül, akkor így tudok a leghatékonyabban segíteni.

teljes vállalkozás menedzsmenttel

Kétségkívül a legkényelmesebb megoldás, ha egy az egyben rám bízod a vállalkozásod menedzsmentjét. Ez esetben Neked mindössze havi pár órát kell az ellenőrzéssel foglalkoznod, minden mást rám bízhatsz.