Women with flapping hair hold wooden bow

BUSINESS RISE

LÉGY HATÁSSAL A VILÁGRA!

Azért vagy ezen a Földön, hogy felfedezd, élvezd a csodáit, majd pozitív lábnyomot hagyj magad után a következő generációknak
 • szeretnél szabadon utazni a világban?​

 • önkénteskedni, kapcsolódni az élővilággal, állatokon, növényeken és embereken segíteni?

 • éjjel csendben ülni a tengerparton, a Holdat bámulva és arra gondolni, milyen gyönyörű az élet?

 • szeretnéd kivenni a részed egy fenntarthatóbb világ megalkotásában?

 • szeretnél tanulni és tapasztalni, hogy mikor életed utolsó perceiben visszagondolsz a mögötted álló útra, akkor egy színes könyv legyen előtted és azt mondhatsd: "igen, megérte élnem"

 • szeretnél értéket teremteni, vadvilágot megfigyelni?

 • szeretnéd helyrehozni, amit a felmenőid elrontottak?

 • szeretnél olyan anyagi függetlenséget, hogy bárhol élhess a világon, anélkül, hogy vízumon és álláskeresésen kéne törnöd a fejed?

 • szeretnél szabad lenni, hogy azt csináld, amit valóban szeretsz?

Akkor megtaláltad a helyed.​

Image by Christopher Alvarenga

A lehetőséged...

Ahhoz, hogy a fenti pontokat elérd életedben, az kell, hogy a szükséges anyagi fedezet kiszámíthatóan rendelkezésedre álljon. Én azt mondom Neked, ez az anyagi fedezet olyan havi 1-2 millió Ft közötti összeg. Ezzel már eléred a kívánt szabadságot.

Keresel most nettó 1 000 000 Ft-ot a munkahelyeden? 
 

Ha igen, akkor gratulálok! Mostmár csupán ott kell hagynod azt, és ugyanezt a bevételt olyan formában tovább fedezni, hogy amellett szabadon utazhass, és ott élj a világban, ahol csak szeretnél.
 

Ha nem, akkor két lehetőséged van:
 

 1. olyan 10 év alatt megmászod a ranglétrákat addig, hogy vezetővé válj a munkahelyeden, majd ha ez megvan akkor jön a "Mostmár csupán ott kell hagynod azt, és ugyanezt a bevételt olyan formában tovább fedezni, hogy amellett szabadon utazhass, és ott élj a világban, ahol csak szeretnél."
   

 2. saját vállalkozást alapítasz, amit okosan építesz fel, úgy, hogy az passzív jövedelmet adjon számodra. Ez azt jelenti, hogy akkor is bevételt termel Neked, amikor Te éppen a repülőn ülsz Hawaii felé, vagy alszol (esetleg a Hawaiira tartó repülőn alszol)

Ezeken felül még lottózhatsz, bankot rabolhatsz vagy könyöröghetsz a szülőknél. Ezekből egyiket sem javaslom. 

Image by Austin Distel

3 tévhit a vállalkozásindításról és cserébe 3 titok Rólad

3 TÉVHIT
 

 • vállalkozást indítani bonyolult és költséges

  - Nem. Túl sok információ van a neten, ezért tűnhet bonyolultnak, pedig ha jó ember tanítja Neked, akkor egyszerűbb, mint egy haladó excel tudás. Ma pedig már 100 000Ftból el tudsz indítani egy vállalkozást, a havi kiadásod pedig akár 35 000 - 150 000 Ft alacsonyan is tudod tartani. Minden attól függ mennyit akarsz rá áldozni

   

 • a saját vállalkozás azoknak való, akik a szüleiktől örökölnek céget és azt viszik tovább

  - Na, nekik van a legnehezebb dolguk. Sokkal könnyebb tiszta lappal indulni, mint megjavítani valamit, ami éveken keresztül egyféleképpen működött. Te óriási előnyből indulsz az ilyen örököltekkel szemben

   

 • sokat kell hozzá tanulni

  - A-a. Egy vállalkozás elindításának legösszetettebb része maga az elindulás, amit vagy megcsinál helyetted más, vagy, ha szeretnéd tudni mi fán terem a jogi háttere, és szeretnél képben lenni, akkor csak le kell követned egy todo listát. Ennyi. Minden vállalkozás ugyanúgy indul, nem egy rocket science
   

Image by Igor Son

3 TITOK
 

 • majdnem minden ember, aki valaha elérte az anyagi függetlenséget, saját vállalkozással érte el azt

  - egy magyar startupnál töltött éveim alatt a vezetőmmel (aki egyben a startup alapítója is) gyakran beszélgettem saját vállalkozásokról. Ő egyetemista kora óta vezette saját vállalkozásait, valamint dolgozott ezek mellett nagynevű multiknál. Tőle idéznék:
  "ha igazán nagy összegeket szeretnél keresni, azt csak saját vállalkozással tudod elérni"


   

 • Te teljesen egyedi vagy, és pontosan ez benned a legértékesebb

  - nagyon sok emberrel találkozom, akik nem veszik észre, hogy milyen tehetségesek egy-egy területen, így hagyják magukat kihasználni. Gyakran dolgoznak túlórázva egy olyan helyen, ahol nem is igazán szeretik a munkájukat, olyan fizetésért, aminél úgy érzik, hogy többet érdemelnek. Ha Te így érzed, chances are, hogy igzad is van.

   

 • amit most "normálisnak" gondolsz, az csupán az, amivé az eddigi környezeted formálta a gondolkodásod. Változtatsd meg a környezetet, amiben élsz és megváltozik, amit normálisnak gondolsz

  - butaságnak gondolom azt, hogy minden helyzetben meg kell találnod a boldogságot. Szerintem észre kell venned, amikor rossz környezetben vagy. Olyanban, ahol nem vagy boldog. Egy hal sosem lesz boldog azzal, ha elhalmozod finom falatokkal a homokban, mert nem a homok az ő optimális környezete. Vidd és dobd be a vízbe, máris boldog lesz. 
   

Money is energy. Let it flow.

gazdagság → függetlenség → szabadság → önmegvalósítás

Aaa.heic

Ideje bemutatkoznunk!

Zsu és István vagyunk, mindketten vállalkozók és üzletfejlesztők. 2013ban mindketten minimálbért kerestünk és teljesen elveszettnek éreztük magunkat Magyarországon. Ma azon gondolkozunk, hogy el kéne menni a Seychelles szigetekre, a Földi paradicsomba még így utoljára kettesben az első babánk érkezése előtt, és, hogy 800 000 Ft/fő nem is drága érte. 

A saját vállalkozásaink menedzselése alatt, a gyakorlatból tanultunk annyit, olyan széles skálán hogy ma a munkahelyeinken is nélkülözhetetlen emberekké váltunk, valamint business skillejinket többféleképpen tudjuk kamatoztatni, és nem utolsósorban, több vállalkozás áll a hátunk mögött, amik mind támogatják szabadságunkat, hogy a miértünkre koncentrálhassunk:

Inspirálhassunk és vezethessünk Téged, hogy a maximum potenciált tudd kihozni magadból, és együtt szépíthessük a világot.

ITT AZ IDŐ, HOGY ELINDULJ!

írd be alább az email címed, kattints a piros gombra és máris mutatom neked, hogy 2021-ben én hogyan fogom elindítani a következő vállalkozásomat! Másolj le engem!

*nem foglak hírlevelekkel elhalmozni, nem szeretem őket

 

rólam

légy a változás, amit látni szeretnél a világban

Zóni Zsuzsanna vagyok, a Business Rise alapítója. Körbejártam a világot, ma pedig saját vállalkozásaimban dolgozom és egy startup üzleti folyamatait támogatom. Nem volt könnyű, sőt baromi nehéz volt. Irtó hálás lettem volna a kezdetekben egy olyan mentorprogramért, amilyen a Business Rise. Azért vagyok itt, hogy összekösselek Téged egy piacképes, ökotudatos vállalkozásötlettel, és így profitáljon a vállalkozásodból a bolygónk is, Te is, és a célközönséged is. Nekem nincs időm az összes ötletemet megvalósítani, szükségem van a segítségedre.

 • LinkedIn
 • Instagram
IMG_1535.JPG
BUSINESS RISE fekvő logó only fehér.png
 • Facebook

hello@businessrise.hu

Adatvédelem


© 2021 Business Rise. Minden jog fenntartva.